Ik glasbak,
Jij glasbakt.
Lekker bezig!

De glasbak bestaat dit jaar 40 jaar. Vier het mee met Glas in ‘t Bakkie!

Download de toolkit!

LANDELIJK VERJAARDAGSFEEST

Op 17 mei bestaat de gemeentelijke glasbak 40 jaar. Niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld, heeft de glasbak van gescheiden glasinzameling een alledaags ritueel gemaakt. Al het glas dat we in de glasbak gooien, wordt 100% gerecycled. Zo normaal kan innovatie zijn.

Om dit te vieren, roepen we meimaand uit tot glasmaand. In deze maand zetten we de glasbak in het zonnetje met een landelijke campagne die door het hele land zichtbaar is. Omdat glasinzameling iets is dat we samen doen, nodigt Glas in ’t Bakkie gemeenten en partners uit om dit feest mee te vieren. Samen zijn we al veertig jaar lekker bezig – en daar mogen we trots op zijn.

Meedoen is simpel. Speciaal voor u hebben we een handige toolkit samengesteld, met daarin alles wat u nodig heeft om aan te haken bij het grote feest. Van posters en banners tot advertenties en kant-en-klare berichten voor social media. Deze materialen kunt u naar wens inzetten en aanpassen met uw naam en logo‘s.


Download de toolkit voor uw gemeente

Vraag hier de gepersonaliseerde toolkit voor uw gemeente aan. In de materialen hebben we uw gemeentenaam prominent opgenomen. Start uw download niet? U kunt uw toolkit ook per email opvragen via info@glasintbakkie.nl

Download de overige toolkits

Toolkit Algemeen(Partners)
Toolkit Algemeen (Partners)
Vul uw naam en email in om de download te starten

Toolkit Vormgeving(Gemeenten & Partners)
Toolkit Vormgeving (Gemeenten & Partners)
Vul uw naam en email in om de download te starten

Blijf op de hoogte

Stuur mij de nieuwsbrief voor
Gemeenten
Afvalbedrijven
Gemeenten én afvalbedrijven