Gouden Glasbak on Tour in Den Haag

In navolging van onze glasbakavonturen in Amsterdam, ging ook in Den Haag de Gouden Glasbak on Tour. Met tv-presentatrice Shelly Sterk als glasbakhost, ging de Gouden Glasbak langs bij onder andere actrice Abbey Hoes, het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken en oud-nachtburgemeester René Bom.

Shelly Sterk glasbakt met Hagenezen

Om het ‘glasbakken’ nog makkelijker te maken, ging de Gouden Glasbak in de eerste week van januari ‘on tour’.  Na een wilde rit door Amsterdam met Fred van Leer, was het in Den Haag aan Shelly Sterk om het geleegde ‘feestglas’ van deur tot deur op te halen. De Shownieuws-presentatrice werd afgelopen jaar nog verkozen tot mooiste vrouw van Nederland. De twee blikvangers gingen langs bij diverse Hagenezen, zoals meervoudig Gouden Kalf-winnares actrice Abbey Hoes, het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken en oud-nachtburgemeester René Bom.

Start je jaar opgeruimd én circulair

Tijdens de feestdagen is er het nodige glas geleegd: wijn- en champagneflessen, potjes pesto, flessen olijfolie en ga zo maar door. Hoog tijd om te glasbakken dus! Dat mag inclusief deksels en restjes. Al het glas in de glasbak wordt 100% gerecycled, en dat oneindig lang. Dat bespaart grondstoffen én energie. Lekker bezig! Lees meer over de Glas in ’t Bakkie-feestdagencampagne.

Volg ons @glasscheiden op Facebook en Instagram en glasbak mee. #ikglasbak