Gouden Glasbak on Tour in Amsterdam

Tijdens de feestdagen zijn er weer de nodige flessen en potjes geleegd. Dat moet natuurlijk ook in de glasbak! Om een handje te helpen, ging in de eerste week van januari de Gouden Glasbak on Tour. Met als eerste stop: Amsterdam. 

Lekker bezig met Fred van Leer

Stylist en tv-persoonlijkheid Fred van Leer reed met de Gouden Glasbak door Amsterdam. Hij bracht de glimmende bak tot aan de voordeur bij onder andere actrice Anna Drijver, stylist Bastiaan van Schaik, actrice Holly Brood en acteur Soy Kroon.

Start je jaar opgeruimd én circulair

Verpakkingsglas hoort in de glasbak. Daar hoort het ‘feestglas’ ook bij. Denk aan wijn- en champagneflessen, maar ook aan lege potjes olijven en pesto, flessen olijfolie en crème-potjes. Glasbakken dus! Dat mag inclusief deksels en restjes. Start het jaar opgeruimd én circulair: al het glas in de glasbak wordt namelijk 100% gerecycled. Dat bespaart grondstoffen én energie. Lekker bezig! Lees meer over de Glas in ’t Bakkie-feestdagencampagne.

Volg ons @glasscheiden op Facebook en Instagram en glasbak mee. #ikglasbak