Kerncijfers 40 jaar Glasbak Campagne

In Meimaand Glasmaand was de glasbak niet te missen! Dat was niet mogelijk zonder de gezamenlijke inzet van gemeenten, bedrijven en consumenten.

Bedankt voor het feest!

Op 17 mei 2018 bestond de glasbak precies 40 jaar. Dat hebben we geweten! Dankzij de gezamenlijke inzet van gemeenten, bedrijven en consumenten, was de glasbak overal: op social media, in de krant, op radio en tv. Ook op straat waren de feestelijke glasbaktaarten niet te missen. Samen gaven we op grootse wijze zichtbaarheid aan glasinzameling en glasrecycling, vierden we behaalde successen en stimuleerden we alle betrokkenen om van goed naar nog beter te gaan.

Om een beeld te krijgen van de impact van alle inspanningen, zetten we de kerncijfers van de campagne op een rijtje. Klik hier of op onderstaande afbeelding om de presentatie te starten.