Win een exclusieve glasbaktrui!

Wie wil er nou niet zo’n mooie glasbaktrui? Deze stijlvolle trui is niet te koop, want hij is speciaal voor de verjaardag van de glasbak in een gelimiteerde oplage van 100 stuks uitgebracht. Gelukkig kunnen we er wel ééntje weggeven!

Foto: Pim Top

Iconisch logo

Niet alleen de glasbak is een icoon in ons straatbeeld, ook het glasbaklogo is Nederlands erfgoed, aldus ontwerpers Studio Lernert & Sander. Daarom hebben zij een glasbaktrui ontworpen met daarop het bekende logo. De truien zijn in beperkte oplage gedrukt en rondgestuurd aan Nederlandse vloggers en influencers met de vraag: ‘Glasbak je mee?’.

Deel jouw glasbak-foto en win een glasbaktrui!

Wij mogen één van de 100 exclusieve glasbaktruien van @lernertensander verloten. Laat zien dat JIJ die glasbaktrui verdient! Maak een foto van jezelf bij de glasbak, upload deze op Facebook of Instagram met #ikglasbak en tag @glasscheiden. We maken de winnaar op de verjaardag van de glasbak bekend, donderdag 17 mei!

Volgt ons voor de laatste updates op Facebook (facebook.com/glasscheiden/) en Instagram (instagram.com/glasscheiden/).

Inspiratie nodig? Zoek op #ikglasbak op Facebook en Instagram!