De Jeugd van Tegenwoordig brengt ode aan ‘grandioze bak’

Nog even en dan is het zover. Op 17 mei bestaat de glasbak 40 jaar. Een mijlpaal die in heel Nederland gevierd wordt. De prachtige glasbaktaarten van Studio Lernert & Sander zijn door heel Nederland zichtbaar. We zijn ongelooflijk trots dat de glasbak hiermee tot ‘cultureel erfgoed’ wordt verheven!

De glasbak krijgt een muzikaal cadeau

Op de verjaardag van de glasbak lanceert De Jeugd van Tegenwoordig een muzikale ode aan 40 jaar glasrecycling met het nummer ‘Glasbak’. Zij noemen de glasbak ‘een tijdloos monument aan de vergankelijkheid van het bestaan’. Wil jij het nummer als eerste horen? Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram en onthoud: scherven brengen geluk!

Het nummer en bijbehorende videoclip worden 17 mei gelanceerd. Hieronder alvast een klein tipje van de sluier met de allereerste beelden uit de videoclip: